vrijdag 21 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
5
(1)

Illegale Braziliaanse rover aangehouden

lees ook ...

Atompai rondt zaken af voor vertrek

Milando Atompai, voorzitter van de Surinaamse Politiebond (SPB), wil lopende zaken afronden voor zijn vertrek bij de SPB en het Korps Politie Suriname (KPS). Hij werkt onder andere aan de afronding va...

De 34-jarige verdachte R.D. van Braziliaanse afkomst die illegaal in Suriname vertoeft, wordt ervan verdacht op 19 september samen met drie kompanen de 43-jarige V.D. in een hotel in de omgeving van de Tourtonnelaan met geweld te hebben beroofd van zijn gouden halsketting, een horloge, een zonnebril en een groot geldbedrag in Amerikaanse dollars.

De benadeelde deed ter zake aangifte op het politiebureau Geyersvlijt en het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de aangever omstreeks 08.00 uur voormiddag zou gaan ontbijten. Bij het openmaken van zijn kamerdeur werd hij gelijk overvallen door vier ongewapende manspersonen die hij van gezicht kende, waarbij hij slagen moest incasseren en beroofd werd van eerder aangegeven zaken.

Na de daad verlieten de verdachten de plek in een onbelende richting. De benadeelde heeft een snijwond in zijn gezicht opgelopen en klaagde van pijn over het hele lichaam en moest medisch worden behandeld. Na verkregen informatie werden de verdachten in beeld gebracht en is het de leden van de Recherche van Regio Paramaribo gelukt om de verdachte R.D. dezelfde dag in de omgeving van de Tourtonnelaan in de boeien te slaan. Aan de aanhouding van de drie voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.D. door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIllegale Braziliaanse rover aangehouden