donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
5
(1)

Illegale activiteiten op openbare wegen zullen gestopt worden

lees ook ...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse vo...

Collectieve rouwbijeenkomst tot slaaf gemaakte Afrikaanse voorouders en hun nazaten. De bijeenkomst is op zaterdag 30 maart 2024 Barkstraat 1 te Zaandam aanvang 14.00 uur Aanleiding collectieve rou...

Het is gebleken uit informatie van de politie en uit de samenleving dat er regelmatig illegale activiteiten worden ontplooid op de openbare wegen, waaronder illegale auto- en bromfietsen race. Het is alom bekend dat het ten strengste verboden is om op de openbare wegen activiteiten te ontplooien zonder een vergunning te hebben daarvoor van de bevoegde instantie.

Om de veiligheid op de wegen te waarborgen en mede gelet op de vele slachtoffers onder de bromfietsers in het verkeer, zal de politie in het kader van ‘Operatie Veilig Suriname’ (OVS) landelijk optreden tegen hen die zich schuldig maken aan illegale activiteiten op de openbare wegen, de Rijwet en het Rijbesluit daarbij in acht genomen.

De politie zal ook een verhoogde controle uitoefenen, waarbij verkeersdeelnemers en de door hun bestuurde voertuigen gecontroleerd zullen worden of zij voldoen aan de bij wet gestelde eisen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIllegale activiteiten op openbare wegen zullen gestopt worden