donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Illegaal jachtgeweer gevonden tijdens riviercontrole

lees ook ...

Arts Wim Bakker waarschuwt tegen samenwerking NPS en NDP

Wim Bakker, arts en lid van de Nationale Partij Suriname (NPS), heeft in het programma Sranan Tori op ATV aangegeven dat de NPS zichzelf moet vernieuwen. Volgens Bakker zit de partij al jaren intern e...

In het kader van operatie “Sparie Makka” hebben de politie van Nickerie en het Nationaal Leger op dinsdag 2 juli 2024 controlewerkzaamheden uitgevoerd op de Corantijnrivier. Deze gezamenlijke actie was gericht op het waarborgen van de veiligheid en het handhaven van de wet op de rivier.

Tijdens een controle van diverse boten bij de Clarasluis werd de 56-jarige bootsman N.A. samen met twee passagiers aangehouden. N.A. verklaarde dat hij samen met twee arbeiders krabben aan het vangen was op de Corantijnrivier.

Bij een nader onderzoek in de boot ontdekte de politie een jachtgeweer en hagelpatronen, waarvoor N.A. geen geldige papieren of bijzondere machtiging kon tonen. N.A. werd gearresteerd wegens overtreding van de vuurwapenwet, en samen met de in beslag genomen boot en het wapen, inclusief munitie, overgebracht naar het politiebureau.

De bootsman werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIllegaal jachtgeweer gevonden tijdens riviercontrole