dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

ICT-systemen Telesur worden gemoderniseerd

lees ook ...

Nieuwe wet- en regelgeving bouw- en vergunningenbeleid in de...

Er wordt in verband met de nieuwe beleidsinzichten bij het ministerie van Openbare Werken (OW) en het beter structureren van de infrastructuur binnen dit departement gewerkt aan nieuwe wet- en regelge...

Telesur is gestart met het moderniseren van zijn ICT-systemen, zodat de gemeenschap efficiënter bedient zal kunnen worden. De nodige uitdagingen maken deel uit van deze verandering. Dit is deel van de e-Suriname visie. Het gaat om het project Modernisering Commerciële ICT Systemen (MCIS)

Securing our digital future is de leidraad. Na afronding van dit programma zijn de voordelen kortere wachttijden en flexibele klantbediening. Duidelijke en overzichtelijke facturen, alsook scan en pay optie zullen binnen bereik zijn. De self-service portal zal worden uitgebreid, waar u via o.a. de Telesur website, zelf en naar eigen behoefte verschillende telecommunicatiezaken zal kunnen regelen.

Dit is de eerste fase van het MCIS project en zal opgeleverd worden in november 2023. Het telecommunicatiebedrijf zal de gemeenschap op de hoogte houden van de veranderingen.

Begrip en medewerking wordt gevraagd van de gemeenschap.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameICT-systemen Telesur worden gemoderniseerd