donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

ICT-systemen Telesur worden gemoderniseerd

lees ook ...

VHP opent eerste Orange meeting point in Wanica

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft in het ressort Saramaccapolder, district Wanica, haar eerste Orange Meeting Point geopend. Dit vond plaats op 26 mei, een dag na de start van de verki...

Telesur is gestart met het moderniseren van zijn ICT-systemen, zodat de gemeenschap efficiënter bedient zal kunnen worden. De nodige uitdagingen maken deel uit van deze verandering. Dit is deel van de e-Suriname visie. Het gaat om het project Modernisering Commerciële ICT Systemen (MCIS)

Securing our digital future is de leidraad. Na afronding van dit programma zijn de voordelen kortere wachttijden en flexibele klantbediening. Duidelijke en overzichtelijke facturen, alsook scan en pay optie zullen binnen bereik zijn. De self-service portal zal worden uitgebreid, waar u via o.a. de Telesur website, zelf en naar eigen behoefte verschillende telecommunicatiezaken zal kunnen regelen.

Dit is de eerste fase van het MCIS project en zal opgeleverd worden in november 2023. Het telecommunicatiebedrijf zal de gemeenschap op de hoogte houden van de veranderingen.

Begrip en medewerking wordt gevraagd van de gemeenschap.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameICT-systemen Telesur worden gemoderniseerd