vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Iamgold bekostigt studie zeven bursalen

lees ook ...

Verhoogde inspecties en ondersteuning voor ondernemers in Ni...

In een recente ontwikkeling die de samenwerking tussen overheidsinstanties en het bedrijfsleven benadrukt, organiseerde de Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, O...

Het bedrijf Iamgold heeft onlangs de 13e editie van zijn beurzenprogramma uitgevoerd. Hierbij zijn zeven van de bestgeslaagde voj-leerlingen uit het district Brokopondo gekozen voor deelname. Hun verdere studie in Paramaribo zal worden bekostigd door het internationaal bedrijf, alsook hun verblijf en begeleiding.

De scholieren hebben samen met hun ouders contracten moeten ondertekenen. De nieuwe bursalen zijn Concherita Amimba, Genelia Asabina, Nekysha van der Kamp, Mervinitha Aboikoni, Chemeldy Jeroe, Sergio Pavion en Lionel Pinas.

Het hoofd van het Bureau VOS, Vernon Kersout, zei enorm dankbaar te zijn dat bedrijven ondersteuning bieden aan behoeftige scholieren. Vooral op plekken waar de overheid er niet bij kan.

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur staat voor gelijke kansen voor alle kinderen en is goed gestemd met alle particuliere initiatieven ter ondersteuning van de gedachte.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameIamgold bekostigt studie zeven bursalen