vrijdag 29 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
4.5
(2)

Hygiëne Marowijne laat te wensen over; nieuw diensthoofd moet dc ondersteunen

lees ook ...

Ondernemerschapstraining van SURGE stimuleert groei en netwe...

Ondernemers die met succes de matching grant van het Suriname's Growth Enterprise (SURGE) programma hebben verkregen, zijn recentelijk ondergedompeld in een intensieve training in business development...

Het hoofd van Milieubeheer op het commissariaat Marowijne-Zuidwest, Firgil Raafenberg, moet helpen om de bewoners bewuster te maken over hygiëne. De installatie van Raafenberg werd gedaan door vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk. De vp was verheugd met deze aanwinst voor het commissariaat. Hij wees Raafenberg op zijn verantwoordelijkheden en de ondersteunende taak naar districtscommissaris (dc) Olivia Domini toe.

Dc Dominie kan de ondersteuning van Raafenberg goed gebruiken in haar strijd voor een schoon en milieuvriendelijke omgeving in Marowijne-Zuidwest. De vuilstortplaats in Moengo baart haar grote zorgen. De overheid heeft gezorgd voor een dumpplek voor huisvuil buiten de bewoonde omgeving.

De plek is door een goed onderhouden weg te bereiken. Toch kiezen milieuvervuilers ervoor het huisvuil langs en op de weg te dumpen. Men verliest uit het oog dat hiermee de eigen gezondheidssituatie en die van derden in gevaar komt door de ontstane vieze en onhygiënische situatie.

De dc zal met behulp van het hoofd milieubeheer en de vp alles in het werk stellen om van Moengo weer een mooi, verzorgd en toerist vriendelijke plek te maken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHygiëne Marowijne laat te wensen over; nieuw diensthoofd moet dc ondersteunen