dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
2.7 C
Amsterdam
0
(0)

Huwelijks jubilearissen en 100-jarigen worden alsnog gehuldigd

lees ook ...

Geheugenverlies Desi Bouterse in Fort Zeelandia – CNN:...

- Geheugen verlies van Bouterse, kan zich maar weinig herinneren - Federatie van Organisaties van Leerkrachten legt voor één dag het werk neer - Pagara-festijn één van de meest fantastische jaarafsl...

Het huldigen van jubilarissen in het bestuursressort Paramaribo Noord-Oost wordt ingelopen. De groep jubilarissen bestaat uit 50-, 60- en 70-jarige huwelijksjubilea en 100-jarigen die eerder vanwege onder andere de Covid-19 pandemie de huldiging niet konden krijgen.

Dertig huwelijksjubilarissen werden onlangs op het districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost gehuldigd en mochten een enveloppe met inhoud in ontvangst nemen uit handen van districtscommissaris Ricardo Bhola.

De burgervader bracht bij deze gelegenheid namens de president Chandrikapersad Santokhi en first lady Melissa de felicitaties over aan de jubilarissen. Hij bedankte hen voor hun jarenlange inzet voor land en volk. De burgervader stelde dat het huwelijk een belangrijke rol vervult in het leven van de mens en daarmee bijdraagt in de ontwikkeling van Suriname. DC Bhola sprak ten slotte de wens uit dat de jubilarissen nog een lang, gelukkig en vooral gezond leven kunnen blijven leiden en hun voorbeeldfunctie blijven vervullen.

De groep die onlangs werd verwelkomd, bestaat uit jubilarissen vanaf 2020. Momenteel is er een achterstand van ruim 150 echtparen en/of honderdjarigen. Er wordt zoveel mogelijk getracht deze achterstand in te lopen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuwelijks jubilearissen en 100-jarigen worden alsnog gehuldigd