woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Huurachterstand veroorzaakt brand

lees ook ...

Suriname en Frans-Guyana bevestigen voortzetting militaire s...

De waarnemend bevelhebber van het Nationaal Leger (NL) en tevens commandant van de Luchtmacht, luitenant-kolonel Marven van Huisduinen, heeft samen met brigadier-generaal Marc Le Bouil, commandant van...

D.H. stak van frustratie zijn eigen woning in brand om de huurder, die volgens hem achter was met betalen af te straffen. Dit volgde na meerdere bedreigingen. M.J. en haar zestienjarige zoon zijn zeer getroffen. Zij liepen brandwonden op. De tiener kreeg brandwonden over zijn hele lichaam, en was niet aanspreekbaar.

M.J. zegt dat zij nooit kwitanties kreeg na de betaling van de huur. Zij heeft de man met een vloeistof bezig gezien, kort voordat hij overging tot zijn daad. Hij heeft eerder vaker hiermee gedreigd. De inboedel is verloren gegaan. Bij het huis bleef het bij brand- en schroeischade.

De 35-jarige dader maakte dat hij wegkwam, maar werd toch aangehouden door het Regio Bijstandsteam Paramaribo en overgedragen aan de politie van Latour om te worden voorgeleid. Hij is in verzekering gesteld.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuurachterstand veroorzaakt brand