zondag 2 april 2023
22.8 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
5
(2)

Hulp gevraagd voor behandeling baby

lees ook ...

Lokalen bij OS Tout Luit Faut bijgebouwd en gerestaureerd me...

De onderwijsdependance van de openbare School Tout Luit Faut is gerenoveerd en uitgebreid. Doordat er lokalen zijn bijgebouwd kunnen de leerlingen nu dagelijks naar school, wat eerder niet mogelijk wa...

Er wordt hulp gezocht voor de bijna vijf maanden oude baby Yemaya Viereck die gezond  ter wereld op 30 december 2021. De familie ontdekte na enkele weken een hemangioom, ook wel ‘aardbeienvlek’ genoemd. Een aardbeienvlek, is een goedaardige tumor van kleine bloedvaatjes die bij ongeveer 10 procent van de baby’s voorkomt.

Yemaya is intussen bijna vijf maandjes oud, heel erg levendig, lief en flink. Enige dat haar nu belemmert is die Hemangioom met al die zwellingen. Yemaya moet een laser bestraling ondergaan om de zwellingen zoveel als mogelijk te laten verdwijnen. Daarvoor moet Yemaya met spoed naar Nederland voor de behandeling om haar rechteroog te besparen voor erger.

De familie heeft inmiddels de reis en laser bestraling behandeling ook door tussenkomst van hun verzekeraar kunnen dekken. Rest hun nog de nazorgkosten van meer dan 4.000 Euro. Er wordt gevraagd Yemaya te ondersteunen zodat haar nazorgkosten gedekt worden. Als u wilt helpen mag u kunt bellen op het telefoonnummer 8528829.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHulp gevraagd voor behandeling baby