maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Huizen project Wanica gaat door

lees ook ...

Autovrije zones tijdens aanwezigheid Indiase president

Het Korps Politie Suriname wil autovrije zones instellen tijdens de aanwezigheid van de Indiase president in ons land. President Murmu Droupadi van India zal tijdens de viering van 150 jaar Hindoestaa...

Minister Riad Nurmohamed bracht op zondag 09 april een bezoek aan het bouwproject Reeberg. De minister zegt dat het gaat om het ‘350-houses bouwproject Reeberg’ van 2019, die vanwege omstandigheden jarenlang was neergelegd. Door een schenking afkomstig uit China worden de werkzaamheden van dit project weer voortgezet.

Het doel van het project is om 350 woningen te bouwen op een perceel oppervlakte van 25 hectare, die bestemd zijn voor gezinnen in nood. Een delegatie uit China is gearriveerd om de voorbereidingen te treffen voor de werkzaamheden aan de Zwartbondstraat in het district Wanica. De woningen worden in 06 verschillende modellen gebouwd voor één tot  drie personen.

Aan het uitgeven van de woningen staat een registratie en betaling tegenover. Het registreren zal door het ministerie van Openbare Werken gecoördineerd worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuizen project Wanica gaat door