zondag 14 april 2024
24.7 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
3.5
(2)

Huize Emma is 75 jaar en heeft uw hulp nodig

lees ook ...

Santigron verwelkomt nieuwe hoofdkapitein met traditionele p...

Op vrijdag 5 april 2024 markeerde Santigron een keerpunt in zijn geschiedenis door Glenn Kakai officieel te installeren als de nieuwe hoofdkapitein, in een ceremonie doordrenkt met de rijke tradities ...

Huize Emma een tehuis voor bejaarde Surinamers, is opgericht in 1947 en bestond op 03 mei 75 jaar. Reden tot blijdschap, maar in deze moeilijke economische situatie redden ze het financieel niet meer. De pensioenen van de inwoners zijn niet gestegen met de wisselkoers. De directie van het tehuis doet daarom een beroep op u te helpen, omdat we onze bigisma’s niet in de steek kunnen laten.

Op zondag 1 mei bestond Huize Emma 75 jaar. Die is gevestigd aan de Dr. J.F. Nassylaan 76. Het tehuis heeft te kampen met heel wat financiële problemen. Wij vragen u allen om ons te ondersteunen door uw bijdrage in de collectebus te plaatsen. Uw bijdrage zal ons ondersteunen om het gebouw dat op het erf staat, een verlengstuk van het gebouw, af te bouwen.

Ook hebben wij uw ondersteuning nodig om een ander voertuig (busje) aan te schaffen, zodat wij de bewoners makkelijk kunnen verplaatsen als zij naar de dokter of het ziekenhuis moeten. Ons voertuig is al enkele maanden defect en kan niet meer gerepareerd worden. Wij moeten de bewoners nu met een taxi naar het ziekenhuis of de dokter sturen. En dat is heel duur. Alvast bedankt voor de ondersteuning.

Dit zijn onze bankrekeningnummers: RBC – 120348727 en DSB 9884262.

U mag ook langslopen. Er staat er een collectebus onder de tent als u naar binnen loopt. U mag het tehuis ook ondersteunen met levensmiddelen, zoals brood, broodbeleg, spullen om klaar te maken voor de seniore burgers, rijst, witte suiker, zoetjes en schoonmaakmiddelen. U mag zelf kiezen in welke vorm u doneert.

Huize Emma

De directeur

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuize Emma is 75 jaar en heeft uw hulp nodig