maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Huize Betheljada 42 jaar

lees ook ...

Wereldpoezie dag 21 maart en een gedicht

Gisteren 21 maart was het 'Wereld Poëziedag'. Een dag die 1999 is ingesteld door de UNESCO met als doelstelling het lezen, schrijven en publiceren van poëzie te bevorderen en de taalkundige verscheid...

Het Nationaal Jeugdinstituut (NJI) bracht op 19 november jongstleden een bezoek aan Huize Betheljada die dubbelgehandicapte kinderen in huis heeft. Het bezoek was in het kader van Kinderrechtendag op 20 november en het 42-jarig bestaan van het tehuis. De kinderen werden verwend. Dit jaar is het thema van Kinderrechtendag: ‘Het recht om je eigen verhaal te kunnen vertellen’.

NJI-onderdirecteur Mitesh Bhaggoe gaf aan dat de rechten van elk kind gerespecteerd en nageleefd moeten worden ongeacht de etniciteit, vaardigheid of beperking. Hij benadrukte dat alle kinderen beschermd moeten worden en de kans krijgen om zich naar hun beste vermogen te ontwikkelen. Namens het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken, bracht Bhaggoe dank uit aan het personeel van Huize Betheljada, in het bijzonder voor de zorg aan deze kinderen met een meervoudige beperking.

De foto is geschoten met toestemming van Huize Betheljada en de familie van de kinderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuize Betheljada 42 jaar