woensdag 28 september 2022
29.9 C
Paramaribo
8.5 C
Amsterdam
0
(0)

Huize Betheljada 42 jaar

lees ook ...

Building without permission is no longer allowed

For all infrastructural works in the country a permit is now required. The OW press conference recently mentioned that citizens who want to build their shelter will have to submit a permit application...

Het Nationaal Jeugdinstituut (NJI) bracht op 19 november jongstleden een bezoek aan Huize Betheljada die dubbelgehandicapte kinderen in huis heeft. Het bezoek was in het kader van Kinderrechtendag op 20 november en het 42-jarig bestaan van het tehuis. De kinderen werden verwend. Dit jaar is het thema van Kinderrechtendag: ‘Het recht om je eigen verhaal te kunnen vertellen’.

NJI-onderdirecteur Mitesh Bhaggoe gaf aan dat de rechten van elk kind gerespecteerd en nageleefd moeten worden ongeacht de etniciteit, vaardigheid of beperking. Hij benadrukte dat alle kinderen beschermd moeten worden en de kans krijgen om zich naar hun beste vermogen te ontwikkelen. Namens het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken, bracht Bhaggoe dank uit aan het personeel van Huize Betheljada, in het bijzonder voor de zorg aan deze kinderen met een meervoudige beperking.

De foto is geschoten met toestemming van Huize Betheljada en de familie van de kinderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuize Betheljada 42 jaar