zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
4.3
(4)

Huize Ashiana schoongemaakt door militairen

lees ook ...

Motivatie genoeg voor hervatting tafeltennis

In februari dit jaar hervatte de Surinaamse Tafeltennisbond (STTB) zijn activiteiten. Kort daarna waren zij genoodzaakt te stoppen, omdat ons land te maken kreeg met de derde covid-19 besmettingsgolf....

Het terrein van het bejaardentehuis Ashiana is door militairen schoongemaakt. Dit initiatief komt van minister van Defensie, Krishna Mathoera, die bij een bezoek aan een bewoner van het tehuis, de slechte staat van het terrein opmerkte. Van 1 tot en 3 maart hebben de militairen het terrein schoongemaakt.

De minister heeft haar dank uitgesproken aan het Nationaal Leger, dat bereid was om de nodige ondersteuning te verlenen. Zij heeft aangegeven dat het niet gaat om een eenmalige activiteit, maar dat er gekeken zal worden naar een structurele aanpak voor ondersteuning van het tehuis en andere behoeftige organisaties. De defensieminister wil dat het leger dichterbij de samenleving moet opereren en de ondersteuning moet geven in moeilijke tijden.

Vooral om het personeelstekort bij Ashiana is de ondersteuning er met open armen ontvangen, zegt de waarnemend onderdirecteur Administratieve Diensten van het bejaardentehuis Ashiana, Rodney Sommandas. De minister hoopt dat er vanuit de samenleving ook zulke initiatieven voor een schoon milieu zullen komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuize Ashiana schoongemaakt door militairen