vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
5
(1)

Huawei geeft training aan studenten

lees ook ...

Stichting 1 voor 12 bezoekt Tibiti met schooltassen

Een delegatie van stichting 1 voor 12 heeft het dorp Tibiti op 28 september  bezocht tijdens de uitvoering van hun landelijke schooltassenproject.  Bewoners hebben de gelegenheid aangegrepen om hun mi...

Aan het Seeds for the Future opleidingsprogramma van de Chinese onderneming Huawei nemen vijf Surinaamse studenten deel. Het is de eerste keer dat Suriname hierin deelneemt. Vanwege de Covid-19-pandemie wordt het programma voor de tweede keer virtueel verzorgd. 52 studenten uit Suriname, Jamaica en Trinidad & Tobago nemen deel aan de training.

Prewien Ramadhin vertegenwoordiger van het Kabinet van de President is ervan overtuigd dat de training erin zal resulteren dat de studenten ervaring en kennis opdoen die zij in Suriname kunnen toepassen. Zij zullen daarmee in staat zijn een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het land en ook de ICT-ontwikkeling binnen het overheidsapparaat. De training begint op 25 oktober en duurt tot en met 1 november 2021.

Een van de studenten die vorig jaar heeft geparticipeerd aan het programma heeft tijdens de zoom meeting die op 22 oktober 2021 is gehouden noemde het programma leerrijk en zei verder dat er tal van mogelijkheden zijn om een variëteit aan onlinetrainingen te volgen. De studenten van haar groep waren in de eerste instantie teleurgesteld dat zij niet konden afreizen naar het hoofdkwartier van Huawei. Gaandeweg merkten zij dat er tal van interactieve en leerrijke momenten zijn geweest en dat de kwaliteit van het onlineprogramma ook op peil was.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHuawei geeft training aan studenten