vrijdag 29 maart 2024
29 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
5
(2)

Howard Komproe en Ronny Ormskirk binnenkort in Theater Zuidplein!

lees ook ...

President Santokhi kondigt herziening aan na verloren Stalwe...

President Chandrikapersad Santokhi onthulde dat het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) ervoor heeft gekozen om geen advocaat af te vaardigen tijdens de juridische behandeling van de controv...

De Line-up is bekend en dat belooft heel veel goeds. Kom lekker op je zondagmiddag genieten van een comedyshow met onder andere kleinkunstenaar en televisiepersoonlijkheid Ruud Smulders, stand-up pionier Howard Komproe, DENGBOY-lid Ronny Ormskirk en de hilarische Imran Moody. Lachen, hapjes en lekkere beats. Wat wil je nog meer? Bezoek de voorstelling op zondag 21 mei om 15.15 uur in Theater Zuidplein.

Al 17 seizoenen ontvangt vaste MC en host Jeffrey Spalburg tijdens FATU collega-comedians. Eén podium, vier comedians die ieder op eigen manier hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen. DJ Phantom zorgt altijd voor de beste beats.

Over Theater Zuidplein
Theater Zuidplein in Rotterdam is het podium van NU met theater dat je raakt. Theater Zuidplein maakt en presenteert voorstellingen voor iedereen op Rotterdam Zuid en ver daarbuiten. Voor alle leeftijden en culturele achtergronden. Het theater laat bezoekers genieten van alles wat een podium verdient en heeft oog voor lokaal talent.

Zondag 21 mei 2023 | 15.15 uur | FATU 010 | Kleine Zaal | Ticket € 12,50 | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHoward Komproe en Ronny Ormskirk binnenkort in Theater Zuidplein!