zondag 14 augustus 2022
24.4 C
Paramaribo
26.9 C
Amsterdam
0
(0)

Horecasector opent deuren

lees ook ...

Na introductie Oli Moni marktconforme brandstofprijzen in Su...

Na de introductie van Oli Moni zullen de pompprijzen naar een marktconform niveau worden gebracht. Dit zal in de loop van september het geval zijn. Volgens voorlopige projecties zal de marktconforme p...

De Horeca in Suriname voert al geruime tijd gesprekken met de overheid. Deze sector heeft zwaar te verduren onder de covidregels. ‘Ophalen leveren’ is voor velen in de sector geen oplossing. Als er na het gesprek geen positieve reactie komt, zal de sector een plan uitvoeren, dat de sector moet helpen om “op eigen houtje” de deuren weer te openen.

De vereniging is niet te spreken over de aanpak van de regering. Een plan is opgezet door hen om gehoord te worden en uiteindelijk “op eigen houtje” de deuren te openen volgens voorzitter Jonathan Martodihardjo .

“We hebben tot 11 uur de ruimte gegeven, omdat we rond die tijd een vergadering hebben om de leden te informeren en de strategie, indien nodig, te bepalen. Het komt erop neer dat als we geen positief resultaat krijgen, wij op een bepaalde dag onze terrassen gaan opendoen. Aan de ene kant kunnen we de leden niet in gevaar brengen. De overheid kan stellen dat er burgerlijke ongehoorzaamheid is en kan dan volgens de noodwet boetes opleggen en erger nog vergunningen intrekken. Wanneer we de deuren gaan openen ga ik niet zeggen. Maar morgen/vandaag is wel bepalend.” Dit meldt Jonathan Martodihardjo desgevraagd over de stand van zakenaan de pers.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHorecasector opent deuren