vrijdag 24 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Horatio Indiaan, waarnemend hoofd bij ATV

lees ook ...

Renovatie Internaat Atjoni van start

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur voert momenteel het Secondary Technical Education Support (STES) Project uit, gefinancierd door de Islamic Development B...

Na dertig dienstjaren is Horatia Indiaan vanaf april, dit jaar aangesteld als waarnemend hoofd van de televisiezender Algemene Televisie Verzorging.  Hij kent de mediawereld als geen ander, omdat hij in die dertig jaar multifunctioneel is geweest. Hij ziet deze uitdaging als een nieuwe mijlpaal in zijn carrière.

Het waarnemend hoofd begon zijn loopbaan bij deze zender en is verbonden gebleven aan het mediahuis. Indiaan is zowel nieuwslezer als programmamaker geweest.  Ook het camerawerk en monteren is hem niet onbekend, omdat hij als allrounder ook actief  is geweest hiermee. “Ik ben zelf programmamaker. Ik kom met ideeën en men mag uitkijken naar goede eigen producties.”

  “Leidinggeven aan zo’n dynamisch bedrijf gaat niet in je kouwe kleren zitten. Daarom kan ik het werk niet alleen doen. Media is teamwork. En zo alleen kan je het station naar grotere hoogten brengen”, zegt hij over de nieuwe functie.

In augustus van dit jaar bestaat de Algemene Televisie Verzorging (ATV) 37 jaar. ATV werd populaire met het maken van eigen producties. ‘Onder de Loep’, ‘Q & A’,  ‘Whazzz Up???’ zijn enkele hiervan. Indiaan draagt de overtuiging dat de zender heel sterk is op het gebied van live- uitzendingen, zoals voetbalwedstrijden en concerten etc. en hiermee wil hij doorgaan.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHoratio Indiaan, waarnemend hoofd bij ATV