vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
0
(0)

Hoogtepunten van de Jarikaba Copa 2023 finale en prijsuitreiking

lees ook ...

Het “Jarikaba Copa 2023” voetbaltoernooi heeft zijn hoogtepunt bereikt met de spannende finale. Het toernooi, georganiseerd door Jarikaba Promotion, trok de aandacht van de districtscommissaris van Saramacca, mevrouw Sherin Bansi-Durga, die op uitnodiging van de organisatie aanwezig was om de trofeeën uit te reiken aan de semi-kampioen en kampioen.

In haar korte toespraak herinnerde de districtscommissaris aan de aftrap die zij op 29 oktober 2023 mocht geven aan het begin van dit voetbalavontuur. Na 28 intense wedstrijden, waaronder de epische finale, had zij de eer om de verdiende trofeeën te overhandigen aan de teams die de titels van semi-kampioen en kampioen verwierven. Ze prees de voetbalteams, de organisatoren en de sponsoren die gezamenlijk dit evenement mogelijk maakten. Daarnaast wenste ze alle voetbalploegen, met speciale aandacht voor degenen die als verliezers uit de bus kwamen, een voorspoedig 2024.

De finale bracht de teams “SL Boys” en “Boya Boys” tegenover elkaar, waarbij de “SL Boys” de kampioen werden met een overtuigende 5-1 overwinning. Naast de trofeeën voor de semi-kampioen en kampioen werden ook andere onderscheidingen uitgereikt, waaronder de oudste speler (de heer Bryan Ramautar – Oppie), de minst gepasseerde doelman (de heer Isrie Akash – Boya Boys), de topscorer (de heer Amresh Nagessar – FC Wanica), het sportiefste team (Oppie Boys), en de 4e, 3e, 2e en 1ste plaats voor respectievelijk FC Ajash, FC Wanica, Boya Boys en SL Boys.

Het feestelijke evenement werd afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij een live band zorgde voor de muzikale omlijsting. Een mooie afsluiting van een succesvol toernooi en een veelbelovende start van de feestdagen en het nieuwe jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Sport, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSportHoogtepunten van de Jarikaba Copa 2023 finale en prijsuitreiking