donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
5
(1)

Honden- en kattensterilisatie in oktober

lees ook ...

Bewustwording Mental Health Maand oktober

Oktober is door het ministerie van Volksgezondheid uitgeroepen tot de maand van de mentale gezondheid. De economische situatie in het land is een uitdaging voor de mentale gezondheid van de burgers, e...

Van 05 tot en met 08 oktober aanstaande gaat Stichting Caribbean Spay Neuter (oftewel, surical sterilization) een heel groot sterilisatie- en castratieproject uitvoeren. U krijgt daar nu al bericht van, zodat u die data kan vrijhouden om uw dieren te brengen.

De stichting houdt de lage prijs nog even aan om U tegemoet te komen, al komen zijzelf helemaal niet uit de lokale onkosten. De prijzen zijn: SRD 350 voor een SURINAAMSE hond tot 20 kg. SRD250 voor een poes of kater.

Iedereen uit heel Suriname mag hun katten en Suri honden (tot 20 kg) voor ons brengen. Wij komen voorlopig niet naar de districten: er gaan ontzettend veel kosten daarmee gemoeid en de opkomst is bar slecht. Doet u moeite om naar Paramaribo te komen.

De stichting doet heel veel moeite om de samenleving tegemoet te komen. Doet u dus zelf ook moeite voor uw dieren. Zij steriliseren en castreren kittens en puppies vanaf 08 weken, dus die mogen allemaal ook naar de stichting gebracht worden: moeder, vader en alle babie honden en katten. Komt één, komt allen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHonden- en kattensterilisatie in oktober