vrijdag 19 april 2024
31 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Hoge snelheid op de Afobakkaweg kost leven

lees ook ...

SPA’s jongerenafdeling alarmeert over mentale gezondhe...

De Jongerenafdeling van de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) maakt zich ernstig zorgen over de recente bevindingen van een Unicef-onderzoek naar de mentale gezondheid van Surinaamse adolescenten. ...

Aan de Afobakkaweg ter hoogte van de Marshallkreek vond op donderdag 01 december een eenzijdige verkeersongeval plaats waarbij de 37-jarige Elisabeth Valle Pons op donderdag 08 december in het ziekenhuis het leven liet.

De politie van het bureau Brokopondo deed na de melding van het eenzijdige verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Het bleek dat Elisabeth en nog twee andere personen mede-inzittenden waren van een Toyata Hiace busje dat door Donovan A. werd bestuurd. Zij kwamen vanuit de richting van Paranam en gingen naar de richting van de Afobaka stuwmeer. Ter hoogte van Marshallkreek hield de autobestuurder die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, geen links en raakte op een bepaald moment van de weg. Het voertuig kwam vervolgens tegen een bergwand aan en sloeg daarbij over de kop.

Donovan die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. Zowel de automobilist als de drie medeinzittenden die niet aanspreekbaar waren, werden ter verpleging afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar zij ter verpleging in de werden opgenomen. Elisabeth is op 08 december in het ziekenhuis komen te overlijden. De autobestuurder en de twee andere medeinzittenden zijn inmiddels al aanspreekbaar.

Het ontzielde lichaam van Elisabeth is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het Noah busje is eveneens hangende het onderzoek in beslag genomen. Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Midden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHoge snelheid op de Afobakkaweg kost leven