zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Hofpresident benadrukt verantwoordelijkheden van nieuwe advocaten bij beëdiging

lees ook ...

Marktventers Leiding 11A krijgen training in ondernemerschap...

Zeventien venters van de markt van Leiding 11A nemen deel aan de training ‘Basic Entrepreneurship, Food Packaging and Labelling’, georganiseerd door de Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) in sam...

Het Hof van Justitie heeft vrijdag vijf nieuwe advocaten beëdigd in een plechtige ceremonie gehouden in de zittingszaal van het Gerechtsgebouw aan het Onafhankelijkheidsplein. De raadslieden Irma Dorinnie, Ceciel Pinas, Tania van Simison, Patty Chen en Varsha Phieram-Bechan legden de eed af in aanwezigheid van Hofpresident Iwan Rasoelbaks.

Tijdens de ceremonie benadrukte Hofpresident Rasoelbaks de verantwoordelijkheden en verplichtingen die de nieuwe advocaten dragen ten opzichte van hun cliënten. Hij moedigde hen aan om altijd bereikbaar te zijn en de gemaakte afspraken na te komen. “Ga geen beloftes doen om een zaak te winnen, maar pleeg inspanningen om zo goed mogelijk de zaak voor te dragen op de zitting,” zei Rasoelbaks.

Rasoelbaks wees de advocaten ook op het belang van betrouwbaarheid en het nakomen van toezeggingen. “Als u iets heeft toegezegd, vertrouw erop dat u het zal doen. Als het niet lukt, gaat men u wantrouwen,” voegde hij eraan toe.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHofpresident benadrukt verantwoordelijkheden van nieuwe advocaten bij beëdiging