woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
0
(0)

Himmat vriendengroep doneert weer bedden

lees ook ...

Drie nummers Kater op de top 40 lijst

Suriname geniet nog van de hitsong: ‘Fa un de ya’ van Kater Karma & Kenny B. Het nummer ‘Faandi’ is nieuw binnen in de Nationale Top 40.  Drie weken lang heeft ‘Fa un de ya’ op nummer 1 gestaan in...

 Vier ziekenhuizen hebben op vrijdag 19 november jongstleden. ziekenhuisbedden gedoneerd gekregen van de vriendengroep Himmat. De vriendengroep heeft al vaker ziekenhuisbedden gedoneerd aan ziekenhuizen. Deze keer kwamen in aanmerking: het Streekziekenhuis Atjoni, het Mungra Medisch Centrum, het ‘s Lands Hospitaal en het St. Vincentius Ziekenhuis. 

In totaal zijn er 70 bedden gedoneerd. De donatie kwam tot stand door samenwerking met het ministerie van Volksgezondheid en andere belanghebbenden. De ad-interim minister van Volksgezondheid Krishna Mathoera is de vriendengroep zeer erkentelijk voor de gift. Zij gaf aan dat Suriname heel moeilijke tijden doormaakt en stelt het op prijs dat mensen onbaatzuchtig helpen om het tekort aan bedden in de ziekenhuizen te verlichten.

Edwin Noordzee, directeur van Streekziekenhuis Atjoni, merkte op dat er door deze geste van de vriendengroep Himmat een belangrijke invulling wordt gegeven aan één van de behoeften van de ziekenhuizen. Namens de overige ziekenhuizen sprak hij zijn dank uit en gaf aan dat zij hier dankbaar gebruik van zullen maken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHimmat vriendengroep doneert weer bedden