zondag 26 maart 2023
27.2 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

High level security conference in Suriname

lees ook ...

SCBA vermaant de bevolking om op 24 maart vredig te proteste...

De Suriname Chinese Business Alliance (SCBA) heeft op 21 maart jongstleden het volgende in verband met de protestactie van 24 maart aanstaande, ter attentie van de bevolking van Suriname gebracht.  ...

De High level security Conference(HLSC) is een bijeenkomst van landen, waaronder Suriname, Colombia, Guyana, Frans-Guyana en Brazilië om te brainstormen over de aanpak van transnationale misdaad.

Aan deze conferentie zijn ministers, ambassadeurs en hoge functionarissen van de diverse participerende landen en internationale organisaties uit het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Europa, uitgenodigd om deel te nemen.

Deze grootste bijeenkomst vindt op 21 en 22 april in Paramaribo plaats, waarbij een aantal landen en internationale organisaties zullen participeren. Via dit portaal zal eveneens gecommuniceerd worden met de deelnemers van het HLSC.

Dit portaal zal als instrument dienen om het bewustzijn met betrekking tot transnationale georganiseerde misdaad te vergroten en het beleid aan te geven teneinde de veiligheid binnen Suriname en de regio te bevorderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHigh level security conference in Suriname