donderdag 22 februari 2024
31.6 C
Paramaribo
12.4 C
Amsterdam
0
(0)

High level security conference in Suriname

lees ook ...

Nachtelijke brand verwoest woning en voertuig in Wanica; Fam...

Een laagbouwwoning aan de Zuurzakweg te Santo Boma in het district Wanica is volledig afgebrand, samen met een voertuig dat in de garage stond geparkeerd. De vrouw des huizes liep brandwonden op aan h...

De High level security Conference(HLSC) is een bijeenkomst van landen, waaronder Suriname, Colombia, Guyana, Frans-Guyana en Brazilië om te brainstormen over de aanpak van transnationale misdaad.

Aan deze conferentie zijn ministers, ambassadeurs en hoge functionarissen van de diverse participerende landen en internationale organisaties uit het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Europa, uitgenodigd om deel te nemen.

Deze grootste bijeenkomst vindt op 21 en 22 april in Paramaribo plaats, waarbij een aantal landen en internationale organisaties zullen participeren. Via dit portaal zal eveneens gecommuniceerd worden met de deelnemers van het HLSC.

Dit portaal zal als instrument dienen om het bewustzijn met betrekking tot transnationale georganiseerde misdaad te vergroten en het beleid aan te geven teneinde de veiligheid binnen Suriname en de regio te bevorderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHigh level security conference in Suriname