donderdag 28 maart 2024
34 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

High level security conference in Suriname

lees ook ...

AZP vraagt dringend om noodmaatregelen

Tijdens de regeringsvergadering van vanmiddag staat de ernstige situatie bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) op de agenda. Specialisten hebben publiekelijk alarm g...

De High level security Conference(HLSC) is een bijeenkomst van landen, waaronder Suriname, Colombia, Guyana, Frans-Guyana en Braziliƫ om te brainstormen over de aanpak van transnationale misdaad.

Aan deze conferentie zijn ministers, ambassadeurs en hoge functionarissen van de diverse participerende landen en internationale organisaties uit het Caribisch gebied, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Europa, uitgenodigd om deel te nemen.

Deze grootste bijeenkomst vindt op 21 en 22 april in Paramaribo plaats, waarbij een aantal landen en internationale organisaties zullen participeren. Via dit portaal zal eveneens gecommuniceerd worden met de deelnemers van het HLSC.

Dit portaal zal als instrument dienen om het bewustzijn met betrekking tot transnationale georganiseerde misdaad te vergroten en het beleid aan te geven teneinde de veiligheid binnen Suriname en de regio te bevorderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws Ā»

meest gelezen

HomeSurinameHigh level security conference in Suriname