vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Het Onafhankelijk Kiesbureau brengt jaarverslag uit

lees ook ...

LVV verzorgt citrusteelt survey teach-in voor LVV voorlichte...

Het directoraat Landbouwkundig Onderzoek, Afzet en Verwerking (DLOAV) van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft een citrusteelt 'survey teach-in' verzorgd voor LVV-voorlichters...

President Chandrikapersad Santokhi kreeg vandaag 28 april 2021 het jaarverslag van het Onafhankelijk Kiesbureau (OKB) overhandigd, door Voorzitter Samseerali Sheik-Alibaks  op het Kabinet van de President. In de Kiesregeling is vastgelegd dat het Onafhankelijk Kiesbureau jaarlijks voor 1 april het jaarverslag moet uitbrengen aan de president van de Republiek Suriname en aan de voorzitter van De Nationale Assemblee. 

De voorzitter en de secretaris tekenden het verslag namens het OKB, waarna het document overhandigd werd aan het staatshoofd. President Santokhi  zegt een team in te zullen stellen om dit verslag inhoudelijk na te kijken. Het team zal ook tot taak hebben om op basis van het verslag actiepunten voor de regering te formuleren.

Het OKB is momenteel bezig een aantal projecten te initiëren, terwijl enkelen reeds uitgevoerd worden en/of in de afrondende fase zijn. “Ook kijken wij met het ministerie van Binnenlandse Zaken naar knelpunten die zich bij de verkiezing van 25 mei 2020 hebben voorgedaan en wat de oplossingsmodellen worden”, aldus OKB-voorzitter Sheikh-Alibaks.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHet Onafhankelijk Kiesbureau brengt jaarverslag uit