vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
4.5
(2)

Het NIS wordt Schoongemaakt en Gerenoveerd

lees ook ...

Intellectueel eigendom Suriname wordt versterkt

Diana Versteeg, vertegenwoordiger van de European Union Intellectual Property Office (EUIPO), bracht een beleefdheidsbezoek aan minister Kuldipsingh van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technolog...

Het Anthony Nesty Stadion in de volksmond meer bekend als NIS(National Indoor Stadium), wordt gerenoveerd. Directeur Joël Martinus zegt dat de sporthal die ook voor evenementen wordt gebruikt, lange tijd niet is schoongemaakt. In het gebouw zijn er enkele ruimten die op dit moment worden aangepakt waaronder ook de werkruimte van de directie.

Minister Gracia Emanuels is zeer ingenomen met de stappen die de directeur heeft genomen. Vanwege de financieel- economische situatie is het heel moeilijk om aan de middelen te komen om het stadion op te knappen. Het initiatief van Martinus om uit eigen middelen de hal aan te pakken, juicht zij daarom ook toe.

Vanwege de covid pandemie zijn vele sportactiviteiten afgelast. Met de komst van de vaccins schijnt er licht in de tunnel te komen om deze binnenkort weer op te pakken. De bewindsvrouw geeft aan dat zij gesprekken voert met de diverse sportbonden om de opstart van het sportseizoen te bespreken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHet NIS wordt Schoongemaakt en Gerenoveerd