maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Het MMC krijgt bezoek van het project management team

lees ook ...

Kansen grijpen: de weg naar doorbraken met God

Marlon Hestick, de auteur, heeft enkele exemplaren van zijn boek overhandigd aan Marinus Bee MSc. LL.B., de voorzitter van het parlement. Het boek, getiteld "The Opportunity Lifestyle: Principles for ...

Het Mungra Medisch Centrum(MMC) heeft gisteren bezoek gehad van het Project Management Team (PMT) Nickerie. DC S. Gobardhan en DA Soedamah begeleidden dit bezoek. Ook enkele leden van het PMT waren  aanwezig, waaronder Dhr. Abdul, Dhr. Kalloe, Dhr. Kromontono, Ing. Baidjoe en Dhr. Chander.

Ook de Medisch Directeur van het MMC, Drs. D. Jaggernath maakt deel uit van het team en was ook aanwezig bij dit bezoek. Het Project Management Team is momenteel bezig met hun veldbezoek in het district, waarbij zij ook het MMC hebben aangedaan. Dit bezoek had als doel om projecten binnen de instelling, die acute ondersteuning achten te identificeren en helpen deze op te lossen.

Verder zullen zij hun onderzoek presenteren aan de regering om budgetten vrij te krijgen ter uitvoering van de projecten. In het kader van bovengenoemde heeft het team een rondleiding gedaan met de directie waarbij zij langs enkele afdelingen zijn geweest en enkele projecten hebben aangehoord waar zij hun aandacht op willen vestigen.

Deze projecten zijn: een afdakje bijbouwen bij de afdeling SEH, herstructurering van het Lab, apparatuur bij afdeling Röntgen en een sport complex aan de overkant van het MMC (Liefdes Park)

De directie bedankt het Project Management Team Nickerie om de problemen van het zorg aan te horen en bij te willen dragen bij het samenstellen van oplossingsmethoden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHet MMC krijgt bezoek van het project management team