maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Het ministerie van Defensie ondersteunt Ashiana

lees ook ...

Adhin: There are now 4 billion additional SRD in circulation...

According to Ashwin Adhin, vice chairman of the NDP and former vice president, there are currently three times as many SRDs in use in the nation. This involved 2 billion in banknotes in 2020. To SRD 6...

Militairen van het Nationaal Leger hebben 3 dagen onderhoudswerkzaamheden verricht op het terrein van bejaardentehuis Ashiana. De minister Krishna Mathoera hoopt de woon-omgeving van de Seniore Burgers hierrdoor te hebben verfraaid. Aanleiding was de staat waarin de bewindsvrouw het terrein aantrof tijdens een bezoek. Zij heeft het Nationaal Leger bedankt voor de bereidwilligheid getoond, om de nodige ondersteuning te verlenen.

Het leger heeft van 1 tot en met 3 maart deze werkzaamheden verricht. De minister heeft aangegeven dat het niet gaat om een éénmalige activiteit. Er zal geprobeerd worden om dit op een structurele manier aan te pakken, zodat de ondersteuning naar dit tehuis blijvend is. Zo zal het leger ook dichterbij de samenleving staan. Andere behoeftige organisaties zullen ook aan bod moeten komen. Zij bemoedigt de samenleving om soortgelijke activiteiten op te pakken ten behoeve van een schoon milieu. De Seniore Burgers verdienen volgens de minister ook een opgeruimde omgeving om hun leven op te fleuren. Ashiana biedt opvang aan Seniore Burgers van 60 jaar en ouder, die afhankelijk zijn van anderen voor zorg. Enkele bewoners verblijven zelfstandig.

Rodney Sommandas, waarnemend onderdirecteur Administratieve diensten van het bejaardentehuis is ingenomen met de ondersteuning van de minister en het leger. Het tehuis kampt met een personeelstekort. Dit geeft meer reden om de ondersteuning te waarderen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHet ministerie van Defensie ondersteunt Ashiana