zondag 22 mei 2022
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
3
(1)

Korps Politie Suriname voorbereid op defilé van 25 november

lees ook ...

Gemeenschap moet bewuster worden van effecten klimaatverande...

Minister Silvano Tjong-Ahin van Ruimtelijke Ordening en Milieu (ROM) zegt dat het klimaatbeleid geen beleid is van de overheid alleen. Het gaat om een aanpak die in samenspraak én samenwerking met de ...

Het Korps Politie Suriname (KPS)  is druk bezig met het voorbereiden van het defilé  dat gehouden zal worden in verband met 46 jaar onafhankelijkheid van Suriname. Politie-inspecteur Milton Kensmil spreekt over nieuwe uitdagingen dit jaar door de pandemie. Het moment van 25 november 1975 wil men nabootsen.

Alle eenheden zullen alles uit de kast halen.  Inspecteur Kensmil benadrukt dat het defilé van dit jaar er anders uit zal zien door de covid-19 situatie. Daarnaast zal er strikt gelet worden op de orde van de uitvoering.

Een ieder zal zich voldoende moeten inspannen, omdat  dit voor hen een uitdaging is. Toch is het volgens hem geen onmogelijke taak. Het is goed uitvoerbaar. De inspecteur is al ingenomen met hetgeen de politie zal laten zien op 25 november.

Verschillende eenheden zullen deelnemen onder het vaandel van het Korps Politie Suriname tijdens het defilé. Het  zijn het Korps Brandweer Suriname (KBS), de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Korps Douane Ambtenaren. Het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) zal  zelfstandige aanwezig zijn. Ons Nationaal Leger is natuurlijk ook van de partij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameKorps Politie Suriname voorbereid op defilé van 25 november