zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Het Clusterteam covid-19 verscherpt inspectie

lees ook ...

NPS chairman reflects on the poverty issue at 76 years of NP...

The National Party Suriname (NPS) annually laid a wreath at the statue of Jopie Pengel their legendary chairman. It is now the 76th anniversary. Gregory Rusland, President of the party thought about t...

Er zijn protocollen, die betrekking hebben op bar- en eetgelegenheden. Het Clusterteam controle handhaving covid-19 zal nogmaals de horecasector inspecteren.  De inspectie is aangescherpt. Deze bedrijven moeten de gegevens van bezoekers minstens tien dagen opslaan.

Desinfecterende middelen moeten voldoende aanwezig zijn op de locatie.  Een bestand waarin de naam, voornaam, aanmeldtijd, het huidig woonadres, telefoonnummer en opgemeten lichaamstemperatuur van bezoekers moet terug te vinden zijn in de onderneming. Deze gegevens zijn nodig voor eventuele tracering van de bezoekers bij een eventuele besmetting. Er moet zodanig gewerkt worden dat er weinig  fysiek contact is tussen mensen. Elke tafel mag maximaal vier stoelen.

De bar- en eetgelegenheid mag een uur vóór de lockdown geen bezoeker meer toelaten. Het Clusterteam heeft nu ook de bevoegdheid om boetes op te leggen. Enkele bedrijven zijn reeds beboet. Er wordt een non-tolerance beleid gevoerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHet Clusterteam covid-19 verscherpt inspectie