Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Het Centraal Hoofdstembureau Suriname zal spoedig in actie komen

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 06 05 At 05.19.21

Nu alle stemmen geteld zijn in Paramaribo, is het CHS aan zet.

De verkiezingen in Suriname ligt al meer dan een week achter ons. Het tellen van de stemmen verliep moeizaam en werd zelf tot twee maal toe stilgelegd.

De OAS heeft eerder al laten weten dat de uitkomst van de Surinaamse verkiezingen al duidelijk is.

Sinds het afgelopen weekend hebben verschillende hoofdstembureaus in Suriname hun openbare zittingen gehouden voor de vaststelling van de formele uitslag in hun respectieve kiesdistricten. Hiermee is het traject voor het vaststellen van de formele uitslag ingezet.

Ook het hoofdstembureau in Paramaribo is zover, waardoor het werk voor de informele uitslag definitief wordt afgesloten en dan komt de formele uitslag vanuit het Centraal Hoofdstembureau Suriname.
De bij wet vastgestelde tijd met betrekking tot de eerste assemblee vergadering is dus nog ruimschoots haalbaar.

Culturu.com — Ferdinand Louis

2 Reacties
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Jimmy
vrijdag 5 juni 2020 10:39

Gefeliciteerd met alle geduld en organisatie

Trude
vrijdag 5 juni 2020 12:34

Ik kreeg een app dat Bouterse gevlucht is. Zal wel nep nieuws zijn. Dan is hij besmet dan is hij gevlucht.. Wie weet ietsAdvertentie

Suriname

Opnieuw een coronadode in Suriname;teller op 18

Geplaatst

op

Coronavirus Test

Zojuist is de 18de coronadode genoteerd in Suriname. Door het COVID-19-team zijn er nog geen nadere details bekendgemaakt. Vernomen wordt dat het om een Braziliaanse goudzoeker gaat.

Voor vandaag alleen zijn er 27 nieuwe geïnfecteerden erbij gekomen. De teller van de actieve gevallen is naar 227 geklommen. Het aantal genezen verklaarde personen is gestegen naar 481. Momenteel liggen er 4 personen op de Intensive Care Unit.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Rijexamen vanaf maandag 20 juli weer mogelijk

Geplaatst

op

Unnamed

Vanaf maandag 20 juli 2020 is het weer mogelijk rijexamens af te leggen. Dit heeft het hoofd van de afdeling rijexamen de gemeenschap meegedeeld. De rijexamens zijn vanaf 16 maart 2020 wegens de covid-19 pandemie stopgezet.

Met uitzondering van het praktisch deel van het examen voor categorie C (vrachtwagen), zullen alle andere rijexamens worden afgenomen, met in achtneming van de covid-19 maatregelen.

De kandidaten, die reeds een examendatum hadden zullen in eerste instantie in de gelegenheid worden gesteld hun examens af te leggen. De zogenaamde L.K. kandidaten zullen ook in de eerste fase van de opstarting in de gelegenheid worden gesteld om examens af te leggen.

Aan alle belanghebbenden wordt gevraagd gevolg te geven aan het dragen van mondkapjes, het ontsmetten van de handen en mogelijk het meten van de lichaamstemperatuur, alvorens de examenlocaties te betreden.

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen