Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Het bezoek van minister Pompeo aan Suriname

Geplaatst

op

Whatsapp Image 2020 09 17 At 15.36.30

 

Mehrour Mansoer Badloe, één van Suriname’s bekende critici, heeft onlangs op de sociale media aangegeven, wat hij denkt over het bezoek van de Minister van Buitenlandse zaken van Amerika, aan Suriname.

In zijn bericht geeft Badloe het volgend aan;

“ De veelal gemaake opmerking over olie belangen is onjuist want die brengt totaal niets aan tegen gewicht in een economie van ca 22 triljoen Lees USD 22000 Miljard BBP van AMERIKA. Er spelen andere zaken die veel belangrijker zijn in de geo politieke orde voor Amerika temidden van de op handen zijnde President verkiezingen op 4 november 2020 in Amerika.
Vergeet de stem van Latinos in Amerika ook niet die is goed voor ca 40 miljoen stemgerechtigden. Dus hieronder de 3 belangrijke zaken die kleven aan het bezoek van Mike Pompeo secretary of state.

TEN EERSTE :
Het bezoek van zijne exellentie MIKE POMPEO zijnde Min van Buitenlandse zaken van Amerika de voorbode is in verband met een op handen zijnde INVASIE van Amerika in Venezuela. Hij maakt gelijk van de gelegenheid gebruik om belangrijke zaken aan te kaarten. Immers de adviseurs van de STAAT in deze landen zijn geen pennen likkers met geweldige titels zoals in Suriname.

TEN TWEEDE :
Persoonlijke boodschap dat de macht van China in Suriname onacceptabel is in het Caraïbisch gebied voor de veiligheid van Amerika ingeval van ?????????? Want de KOUDE oorlog met China zoals tot nog het geval vanwege economische belangen kan plotseling in de toekomst omslaan in een daadwerkelijke HETE oorlog.

Het bovenstaande geprojecteerd tegen de achtergrond dat de Amerikanen het caraïbisch als hun achtertuin zien waartoe zeker ook Suriname behoort.

TEN DERDE :
Diplomatieke signaal van het bezoek naar de huidige regering de banden met landen vooral als Venezuela – Rusland en Cuba te bevriezen. Waarschijnlijk training – oefening en tijdelijke onderkomen van Amerikaanse Militairen op Surinaams Grond gebied als logistieke ondersteuning. Zulks om zodoende paraat te zijn indien Buurland Guyana wordt aangevallen tijdens de Invasie in Venezuela hetzij Direct of via Surinaams grondgebied.

HOE MOET SURINAME HIERMEE OMGAAN ??

Ervan uitgaande dat onze POLITICI en ADVISEURS de 3 bovengenoemde punten hebben ontdekt .
IK ZOU MUNT SLAAN UIT DEZE SITUATIE VOOR SURINAME OP EEN SLIMME MANIER :

GOAL :
Overname Iam Gold en New Mont.
Stopzetting Aluinaarde fabriek ontmanteling en bekijken optie van doorstart. Inkomsten economie Suriname zou oplopen tot minstens usd 2.5 miljard op jaarbasis vanaf 2021.
Schuldenlast vooral OPPENHEIMER geeft ons land grote problemen. Gaarne hulp hoe deze op te lossen Exellentie ???

KORTE weergave scenario:
Verwijzen naar de chineze greep op onze economie vanwege de grote schulden bij China moet Amerika meewerken dat Suriname zich verlost uit de Financiële greep van China. Het is trouwens bekend bij Amerika dat China dit systeem van notabene onrechtmatige schulden toepast in vele landen om macht te verwerven tot zelfs het grondgebied van deze landen.
Mededeling dat Suriname gebruik zal maken van de VN RESOLUTIE 1803 van 14 december 1962 vooral vanwege de erbarmelijke en failliete financiele situatie. Deze resolutie is uitsluitend bedoeld om de natuurlijke hulp bronnen terug in de boezem van een land en volk te brengen, Etc Etc Etc.
Nog meerdere punten zijn er om als ondersteuning van het Surinaams belang te dienen.

OPROEP AAN ONZE BUZA MINISTER:
ALBERT RAMDIN krijgt de gelegenheid zijn deskundigheid, moed – slimheid in diplomatie en orientatie in de geo politieke orde te tonen in SURINAAMS BELANG. Want zo een kans om oog in oog met de Minister van Buitenlandse zaken van Amerika te praten is 1 in 100 jaren
Notabene; Dit is dus meer dan speciaal om deze kans aan te grijpen in Land’s belang.

 

Culturu.com-bron: Mehrour Mansoer Badloe

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bryan
donderdag 17 september 2020 20:12

Zeeeer goed verwoord.
En niet te vergeten om de DEA assistentie te vragen het drugsprobleem te helpen oplossen en zodoende de drugslaboratoria in het binnenland te vernietigen.
Ook essentieel is Bouta en Brunsie, twee gesignaleerde drugslords cq moordenaars in de boeien te slaan.
Want geloof het of niet, deze twee schijten 100% bagger met dit bezoek.

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen