woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

Herstel weg naar Atjoni met hulp lokale Ondernemers

lees ook ...

Samenwerking Surinaamse en Franse kustwacht versterkt

Er is olie voor de kust gevonden en dit trekt veel aandacht van verschillende bedrijven. De kustwacht valt onder minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken. Het is daarom belangrijk dat de s...

In de laatste week van februari 2021 zullen er onder het technisch toezicht van de Wegenautoriteit (WA) herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd op drie locaties op de weg naar Atjoni. De herstelwerkzaamheden worden in twee (02) fases gedaan, te weten: Herstel aan de bypass van de Mindrineti I brug en Herstel van de brugdekroosters van de Tutaya I brug en de Koemboebrug.

Vanwege het tekort aan financiële middelen en gelet op de gevaarlijke situatie ter plekke, is er een beroep gedaan op de lokale ondernemers om in te komen met materieel en arbeid. Dit herstelprogramma heeft het karakter van Public Private Partnership (P.P.P.) met de Wegenautoriteit, het Districtscommissariaat en de ondernemers.

De districtscommissaris Ludwig Mendelzoon van Brokopondo heeft hierbij samen met de Wegenautoriteit het overleg met de ondernemers geleid. Besproken is dat de Wegenautoriteit de brugroosters beschikbaar stelt en de werkzaamheden technisch zal begeleiden. De werkzaamheden zullen in het weekend van 26 tot 28 februari 2021 worden afgerond. Er wordt ook een beroep gedaan op de weggebruikers om rekening te houden met stagnatie in de vlotte doorstroming van het verkeer.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHerstel weg naar Atjoni met hulp lokale Ondernemers