zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
0
(0)

Herstel weg naar Atjoni met hulp lokale Ondernemers

lees ook ...

Awareness activiteit onder kinderen voor dieren welzijn

De IDB en IICA hebben het directoraat Veeteelt van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) bijgestaan om op 04 augustus jongstleden awareness activiteiten te ontplooien met betrekking ...

In de laatste week van februari 2021 zullen er onder het technisch toezicht van de Wegenautoriteit (WA) herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd op drie  locaties op de weg naar Atjoni. De herstelwerkzaamheden worden in twee (02) fases gedaan, te weten: Herstel aan de bypass van de Mindrineti I brug en Herstel van de brugdekroosters van de Tutaya I brug en de Koemboebrug.

Vanwege het tekort aan financiële middelen en gelet op de gevaarlijke situatie ter plekke, is er een beroep gedaan op de lokale ondernemers om in te komen met materieel en arbeid. Dit herstelprogramma heeft het karakter van Public Private Partnership (P.P.P.) met de Wegenautoriteit, het Districtscommissariaat en de ondernemers.

De districtscommissaris Ludwig Mendelzoon van Brokopondo heeft hierbij samen met de Wegenautoriteit het overleg met de ondernemers geleid. Besproken is dat de Wegenautoriteit de brugroosters beschikbaar stelt en de werkzaamheden technisch zal begeleiden. De werkzaamheden zullen in het weekend van 26 tot 28 februari 2021 worden afgerond. Er wordt ook een beroep gedaan op de weggebruikers om rekening te houden met  stagnatie in de vlotte doorstroming van het verkeer.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHerstel weg naar Atjoni met hulp lokale Ondernemers