donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
1
(1)

(Her)registratie voor Industriele Henneptelers

lees ook ...

Lagere scholen sluiten 12.00 uur in oktober

Alle basisscholen in Suriname zullen in oktober de schooldeuren om 12.00 uur sluiten in plaats van 13.00 uur. Het besluit is genomen door het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) v...

De Presidentiele Werkgroep Implementatie Industriële Hennepteelt stelt ondernemers in de gelegenheid zich te registreren. De bedoeling is dat er een functioneel- en volledig register met correcte data en informatie ter beschikking zal zijn. Ondernemers worden in de gelegenheid gesteld zich via e-mail te registreren op het secretariaat van de werkgroep  en staat nog 2 weken open. 

De volgende documenten moeten meegestuurd worden:Een kopie van de aan u verstrekte toestemming, beschikking dan wel vergunning, een recent uittreksel van de kamer van Koophandel en Fabrieken (niet ouder dan oktober 2021) en een perceelkaart dan wel figuratieve kaart van het terrein waarop het bedrijf wordt uitgeoefend.

De Presidentiele Werkgroep Implementatie Industriële Hennepteelt is op 7 mei 2021 geïnstalleerd. De taakstelling van de Presidentiele Werkgroep is als volgt uit: het doen van wijzigingsvoorstellen ter zake de in behandeling zijnde ontwerpwet “Wet Industriële Hennepteelt”, teneinde te geraken tot een beter uitvoerbaar wetgevingsproduct, Het analyseren van de reeds uitgegeven toestemmingen inzake hennepteelt.

Verder moet de werkgroep de Wet Industriële Hennepteelt toetsen aan internationale verdragen, ter uitvoering van de Wet Industriële Hennepteelt een inventarisatie te maken van alle uitvoeringsbesluiten en nagaan welke mechanismen gereed moeten zijn voor de bemensing en effectuering van de Toezicht en Monitoringsautoriteit Industriële hennepteelt (TMIH), het voorbereiden en afronden van alle concept-uitvoeringsbesluiten in overleg met overige stakeholders ter aanbieding aan de President van de Republiek Suriname.

De werkgroep moet erop toezien dat: De uitvoeringsbesluiten daadwerkelijk worden gepubliceerd en in werking treden, de toezicht- en Monitoringsautoriteit Industriële Hennepteelt (TMIH) wordt bemenst en aanvangt met haar werkzaamheden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname(Her)registratie voor Industriele Henneptelers