zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(1)

Heropening Fernandes Bottling Company met president Santokhi

lees ook ...

President Chandrikapersad Santokhi was de eregast bij de officiële lancering van de gloednieuwe productiefaciliteit van Fernandes Bottling Company N.V. Deze faciliteit, die in juni 2021 door brand werd verwoest, is volledig herbouwd en gemoderniseerd, wat een belangrijke mijlpaal vertegenwoordigt voor het bedrijf en de gemeenschap. Bij de lancering sprak Alvin Venetiaan, de directeur van Fernandes Bottling Company N.V., vol enthousiasme over het belang van deze gelegenheid: “Ik ben ontzettend verheugd dat we dit punt hebben bereikt. Hoewel we al in productie waren, is het ceremonieel openen van de faciliteit een krachtig statement naar onze belanghebbenden en de gemeenschap dat we weer volledig operationeel zijn.”

Tijdens de lancering namen directeur Venetiaan en Jules Fernandes, CEO van Fernandes Group, president Santokhi mee op een rondleiding door de nieuwe faciliteit. President Santokhi feliciteerde de leiders van Fernandes Group met deze mijlpaal en bedankte hen voor hun bijdrage aan de gemeenschap en de economische stabiliteit van het land. Hij deelde zijn begrip voor de uitdagingen van het herstelproces, aangezien hij zelf twee en een half jaar geleden het roer van het land overnam en sindsdien heeft gewerkt aan het herstel van de economie.

Directeur Venetiaan benadrukte het zware moment dat de brand in juni 2021 voor het bedrijf betekende, maar ook de veerkracht en inspanningen die nodig waren om deze mijlpaal te bereiken. Hij bedankte het Coca-Cola systeem en het toegewijde personeel voor hun steun en flexibiliteit tijdens de wederopbouw. Financiële steun uit verzekeringsclaims hielp bij de financiering van het herstel, waarbij Venetiaan opmerkte dat de directe schade aanzienlijk was, maar de indirecte impact nog groter was door verlies van marktaandeel en omzet.

Hoewel het bedrijf nog niet op het gewenste niveau is, benadrukte Venetiaan de vooruitgang en de hoopvolle koers die met de wederopbouw is ingezet. De nieuwe faciliteit markeert een nieuw begin voor Fernandes Bottling Company N.V. en symboliseert veerkracht, toewijding en groei voor de toekomst.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHeropening Fernandes Bottling Company met president Santokhi