dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

Hermien Nortan nieuwe directeur Marwina Streekziekenhuis 

lees ook ...

Oudere man dood aangetroffen in woning: politie onderzoekt v...

A.R. Alimohamed (78) is dood aangetroffen in zijn woning aan de Twee Kinderenweg. Het lichaam werd gekneveld aangetroffen en verkeerde in een vergevorderde staat van ontbinding, terwijl zijn handen en...

Hermien Nortan is de nieuwe directeur van het Marwina Streekziekenhuis. Zij heeft een beleefdheidsbezoek gebracht aan waarnemend president Ronnie Brunswijk. Nortan heeft haar dankbaarheid uitgesproken aan de waarnemend president voor het in haar gestelde vertrouwen.

Op maandag 20 juni zal de nieuwe directeur starten op haar nieuwe werkplek. Zij heeft bij het bezoek aan de waarnemend president meteen gebruikgemaakt van de gelegenheid om de problemen, waarmee het ziekenhuis te kampen heeft, kenbaar te maken.

Brunswijk heeft alle aandacht voor de problemen en zal uitkijken naar eventuele oplossingsmodellen. Het Streekziekenhuis Marwina ligt aan de Oostwestverbinding, kort voor binnenkomst van grensstadje Albina.

Dit ziekenhuis werd in 2019 officieel in gebruik genomen en is gebouwd uit een Franse ontwikkelingshulp. Met de bouw van dit hospitaal is getracht de stroom van de gemeenschap van Marowijne naar Frans-Guyana voor medische hulp te verminderen. Hierdoor kan de gemeenschap dichterbij huis genieten van medische hulp.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHermien Nortan nieuwe directeur Marwina Streekziekenhuis