dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
5
(2)

Henry Orie ambassadeur in Frankrijk

lees ook ...

Henry Ravindredath Ori werd op 09 februari 2022 op het presidentieel paleis door president Chandrikapersad Santokhi beëdigd tot ambassadeur van Suriname in Frankrijk. Ori betuigde zijn dankbaarheid naar de president en de regering toe voor het beroep dat op hem is gedaan wegens zijn compentie en vaardigheid.

De nieuwbakken ambassadeur spreekt de hoop uit dat hij in staat zal worden gesteld om zijn diplomatieke werkzaamheden goed uit te voeren en weet dat de verwachtingen hoog zijn. Tevens streeft hij ernaar om op het gebied van innovatie een grote bijdrage te leveren. “Frankrijk is een land dat je niet moet onderschatten aangezien het een grotere partner is in de bilaterale relaties” benadrukt Ori.

Ambassadeur Ori zal het uitbreiden van de export vanuit Suriname naar Frankrijk aanmoedigen, alsook het aantrekken van investeerders en toeristen vanuit Frankrijk naar Suriname en het ontwikkelen van educational diplomacy. Doordat de UNESCO te Parijs zetelt kan daar verdere invulling aan worden gegeven.

Ory geeft tot slot aan dat hij op waardige wijze invulling zal geven aan het uitvoeren van zijn taak van het vertegenwoordigen van de Republiek Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHenry Orie ambassadeur in Frankrijk