vrijdag 29 september 2023
33.4 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

Health, Welness and Fitness fair

lees ook ...

Verkeersveiligheidsmaand afgesloten met fietstocht

Joanne Adraai, directeur van het Verkeersveiligheidsinstituut (VVI), heeft onlangs de elfde editie van de 1515 Verkeersveiligheidsmaand afgerond. Als afsluiting koos men voor een fietstocht met divers...

Op zondag 17 september wordt de tweede editie Health, Wellness & Fitness Fair in het Openlucht Museum van Nieuw Amsterdam te Commewijne gehouden. Organisator Vanessa Limon, ambassadeur van World Wellness Weekend in Suriname, spreekt van een bewustwordingscampagne. Mensen moeten op een prettige manier balans brengen in hun leven. Er moet een goede balans zijn op het gebied van relaxen, bewegen en voeding.

De Health, Wellness & Fitness Fair wil mensen aan het denken zetten. Het is de bedoeling om het jaarlijks te doen. Op deze dag zijn er  fitness work-outs, cultuur, en een clinic waaraan men kan meedoen. Het museum heeft ook een expositie. Verder is er een Kidsplaza voor de kinderen met onder andere Paul Middellijn, terwijl de ouders mogelijk bezig zijn met een massage, een facial of ander behandeling in de Wellness salon.

Gezonde mensen hebben meer energie, doen hun werk met meer passie en zijn ook beter in de omgang, omdat zij voldoende energie hebben volgens de ambassadeur.

Er komt ook tijdens de fair stimulering van ondernemerschap. Vooral kleine ondernemers worden gestimuleerd. De organisatie is partner van de World Wellness Weekend, dus dit is ook gepromoot in andere landen, waardoor wij buitenlanders mogen verwachten. Suriname heeft de mogelijkheid om Wellness toeristenland te worden. Het is vakantie, Toerisme maand, Caribbean Wellness Week en deze worden allemaal meegenomen.

Bron: Ampies Broadcasting Corporation

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHealth, Welness and Fitness fair