zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

HB media presenteert African Edition in culturele evenementenserie

lees ook ...

Poetsmaand van de JTV

Jaarlijks houdt de Stichting Jeugdtandverzorging een Nationale Poetsdag op 7 mei. In het verlengde daarvan is er een Poetsmaand ontstaan. Tijdens deze maand promoot de stichting op verschillende plekk...

Het oudste theater in Suriname en het Caraïbisch gebied, Thalia organiseert op 13 april aanstaande op het terras, een African Editionuit  haar culturele evenementenserie. Djina Berggraaf-Sanchit, directeur van HB Media gaf aan dat de Afrikaanse editie nu komt na de Indiase en Spaanse die eerder waren gepresenteerd.

Het publiek zal meegenomen worden naar Afrika met diverse Afrikaanse snacks, gerechten,  Zuid-Afrikaanse wijnen, muziek in de stijlen Makossa, Bongo Flava, Funaná, African Jazz, Afrobeat, Afropop, Amapiano, Bolero en meer. Bookartist Indra Hu, vocalist Joan de Bies, muziekformatie Smooth Groove met gebroeders Zeeman, Anthony Patrick, Timothy Kemble, Jose Para, en Deejay Javier zullen hun kunnen tonen.

HB media wil met de evenementenserie een bijdrage leveren in het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Dit wil men bereiken vanuit de culturele en creatieve sector in Suriname. Het bewustzijn op dit gebied moet worden bevorderd bij Surinamers en bezoekers van het land. “Cultural consciousness breaks down barriers and brings understanding and appreciation of ourselves and others”, is de overtuiging van de organisatoren.

De directeur van HB Media, draagt de overtuiging dat het belangrijk is om naast kennis van de eigen cultuur ook op de hoogte te zijn van die van anderen. Dit evenement biedt de gelegenheid daartoe.

Bron: Ampies Broadcasting Corporation

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHB media presenteert African Edition in culturele evenementenserie