dinsdag 28 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

EGTE pindakaas teruggeroepen door Hatramij

lees ook ...

Landbouwers Boven-Suriname krijgen Landbouwmachines

Het Bureau Gemeenschapsprojecten van het ministerie van Financiën en Planning heeft op woensdag 22 maart jongstleden agrarische landbouwmachines en ander landbouw materiaal geschonken aan Landbouwers ...

De handelsmaatschappij Hatramij heeft het product EGTE pindakaas teruggeroepen. Dat wil zeggen dat handelaren of burgers die de pindakaas hebben gekocht voor wederverkoop of gebruik deze weer mogen inleveren bij de groothandel.

Hatramij laat het volgende weten: “Wegens ontvangen klachten blijkt dat de vacuümdeksel van de ‘EGTE’ Pindakaas losraakt, waardoor het product bloot kan komen te staan aan contaminatie. Aangezien de consumenten bescherming prioriteit heeft voor ons en wij de kwaliteit hierdoor niet meer kunnen waarborgen heeft Hatramij een terugroep actie ingevoerd van alle smaken pindakaas. Mocht u onverhoopt nog een pot pindakaas in voorraad hebben met een gebroken seal kunt u bellen naar 482424/ 487978. We bieden mede namens de fabrikant onze verontschuldigingen hiervoor”, maakt het bedrijf bekend.

Het ministerie van Economische Zaken is op de  hoogte van deze terugroepactie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEGTE pindakaas teruggeroepen door Hatramij