zondag 14 april 2024
29 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
0
(0)

EGTE pindakaas teruggeroepen door Hatramij

lees ook ...

Patricia Sabajo ziet af van juridische strijd tegen dorpshoo...

Het conflict rondom de leiderschapstitel in het Inheemse dorp Powakka heeft een wending genomen. Voormalig dorpshoofd Merian (Patricia) Sabajo heeft besloten haar juridische strijd tegen het huidige d...

De handelsmaatschappij Hatramij heeft het product EGTE pindakaas teruggeroepen. Dat wil zeggen dat handelaren of burgers die de pindakaas hebben gekocht voor wederverkoop of gebruik deze weer mogen inleveren bij de groothandel.

Hatramij laat het volgende weten: “Wegens ontvangen klachten blijkt dat de vacuümdeksel van de ‘EGTE’ Pindakaas losraakt, waardoor het product bloot kan komen te staan aan contaminatie. Aangezien de consumenten bescherming prioriteit heeft voor ons en wij de kwaliteit hierdoor niet meer kunnen waarborgen heeft Hatramij een terugroep actie ingevoerd van alle smaken pindakaas. Mocht u onverhoopt nog een pot pindakaas in voorraad hebben met een gebroken seal kunt u bellen naar 482424/ 487978. We bieden mede namens de fabrikant onze verontschuldigingen hiervoor”, maakt het bedrijf bekend.

Het ministerie van Economische Zaken is op de  hoogte van deze terugroepactie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEGTE pindakaas teruggeroepen door Hatramij