donderdag 1 juni 2023
27.8 C
Paramaribo
14.2 C
Amsterdam
0
(0)

Hardeo Ramadhin schrijft verslag over de verkiezingen

lees ook ...

IDO levert tweede groep militaire tuchtrechters af

Het Instituut voor Defensie Opleidingen (IDO) heeft de tweede groep van 21 militaire tuchtrechters afgeleverd. Met het in ontvangst nemen van hun certificaten hebben deze beklaagmeerdere hun kennis en...

Politiek analist Hardeo Ramadhin heeft op donderdag 8 juli een verslag over de verkiezingen van 25 mei 2020 aan President Chandrikapersad Santokhi aangeboden. Het boekwerk genaamd ‘Dynamiek in de politiek 4’ handelt over de ontwikkelingen rondom de verkiezingen. In het boek is er relevante informatie over het politiek systeem van Suriname opgenomen. Ook personen die betrokken zijn bij Surinaamse politiekvoering passeren er de revue.

Een ieder die meer wenst te weten over het reilen en zeilen binnen de Surinaamse politiek heeft in dit boek een leidraad. Ramadhin gaat ook in op de resultaten van de verkiezingen en analyseert de uitkomsten op districtsniveau. De schrijver geeft aan met een ander boek uit te zullen komen waarin de resultaten en gekozen vertegenwoordigers op districtsraads- en resortraadsniveau belicht zullen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHardeo Ramadhin schrijft verslag over de verkiezingen