zaterdag 22 januari 2022
27.1 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
0
(0)

Hardeo Ramadhin schrijft verslag over de verkiezingen

lees ook ...

Zaalartsen AZP willen vanaf maart uitbetaling volgens nieuwe...

De zaalartsen die verbonden zijn aan het Academische Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en de vakbond (ABPLAZ) willen vanaf 1 maart het salaris volgens de nieuwe loonreeks ontvangen. Vanaf 2018 wordt over ee...

Politiek analist Hardeo Ramadhin heeft op donderdag 8 juli een verslag over de verkiezingen van 25 mei 2020 aan President Chandrikapersad Santokhi aangeboden. Het boekwerk genaamd ‘Dynamiek in de politiek 4’ handelt over de ontwikkelingen rondom de verkiezingen. In het boek is er relevante informatie over het politiek systeem van Suriname opgenomen. Ook personen die betrokken zijn bij Surinaamse politiekvoering passeren er de revue.

Een ieder die meer wenst te weten over het reilen en zeilen binnen de Surinaamse politiek heeft in dit boek een leidraad. Ramadhin gaat ook in op de resultaten van de verkiezingen en analyseert de uitkomsten op districtsniveau. De schrijver geeft aan met een ander boek uit te zullen komen waarin de resultaten en gekozen vertegenwoordigers op districtsraads- en resortraadsniveau belicht zullen worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHardeo Ramadhin schrijft verslag over de verkiezingen