vrijdag 29 maart 2024
28 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
5
(3)

Hamsteren gascilinders komt winkeleigenaar duur te staan

lees ook ...

Start landelijk symposia voor jeugdontwikkeling te Commewijn...

Op vrijdag 22 maart jongstleden vond in het district Commewijne de kick-off plaats van het project ‘Symposia Jeugdontwikkeling’. Het ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ) wil vi...

Het winkelpand te Weg naar Peperpot 6 is met onmiddellijke ingang gesloten, omdat de winkeleigenaar gascilinders aan het hamsteren was. De sluiting heeft plaatsgevonden in bijzijn van de districtscommissaris (dc) Mohamedsafiek Radjab en districtsambtenaren, en na overleg met waarnemend hoofd van Economische Zaken (ECD).

De controle in de winkel geschiedde nadat er klachten binnenkwamen, dat de winkelier al een paar dagen aangaf geen cilinders in voorraad te hebben. Hij weigerde te verkopen.

Om de samenleving tegemoet te komen heeft de dc in samenspraak met de ECD besloten om zondag de cilinders alsnog ter verkoop aan te bieden in het bijzijn van de bestuursambtenaren en eventueel een vertegenwoordiger van de ECD, tegen de prijs van SRD 49,50 (28 lbs). De winkel blijft tot nader order gesloten.

Belanghebbenden kunnen vanaf 8 uur ‘s morgens aanwezig zijn. Er worden zondag 147 gascilinders ter verkoop aangeboden. Met deze actie zijn andere winkeliers gewaarschuwd die blijven hamsteren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHamsteren gascilinders komt winkeleigenaar duur te staan