Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Half miljoen Surinaamse dollar gestolen bij overval

Geplaatst

op

Bij een overval op een cambio  aan de Awaradam in Paramaribo is gisteren voor meer dan een half miljoen aan Surinaamse dollar buit gemaakt.

Vijf gemaskerde mannen zouden een cambiohouder hebben overvallen en dit grote geldbedrag hebben meegenomen. De vijf mannen kwamen in het zwart gekleed en waren bewapend met jachtgeweren. Bij de overval zou de cambiohouder zijn mishandeld. De man is met een ambulance naar de spoedeisende hulp van het Academisch Ziekenhuis gebracht.

1 Reactie

1 Reactie

  1. jja

    donderdag 27 oktober 2016 at 15:57

    Lees meer nieuws op Culturu.com

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Suriname

Politie Suriname schiet inbreker neer

Geplaatst

op

By

De politie heeft afgelopen woensdag gericht geschoten op een inbreker die probeerde weg te vluchten voor de politie.

Nadat de politie een inbreker op heterdaad had betrapt op de Ramlalstraat in het ressort Leiding probeerde deinbreker via een raam weg te komen. Tijdens de vlucht werd de inbreker door de politie verzocht te stoppen. Omdat de inbreker niet reageerde was de politie genoodzaakt gericht te schieten. Hierdoor werd de inbreker in zijn rechterbovenbeen geraakt.

De inbreker is aangehouden en voor medische behandeling overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Nadat zijn wonden waren behandeld werd deinbreker in verzekering gesteld.

Lees verder

Suriname

Nederlandse toerist beroofd in Suriname

Geplaatst

op

By

Paramaribo – Een Nederlandse toerist is dinsdagavond in Paramaribo beroofd van haar tas. Zij liep over de Domineestraat komende vanuit de richting van de Waterkant. Ter hoogte van een hotel kwamen twee ongewapende mannen bij haar. Een van hen rukte de tas van de vrouw weg waarna hij samen met zijn kompaan rende in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat. Het slachtoffer liep geen letsel op. Zij had SRD 1.000, een credit card en een Nederlands paspoort in haar tas. De politie werd gealarmeerd dat de vrouw was beroofd, waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. De politie is nog opzoek naar de daders.

Lees verder

Meest gelezen

© 2018 - Culturu.com | Design by @workdesign |