donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

Hakrinbank is 85 jaar

lees ook ...

Geen offshore olieproductie voor 2027

De Staatsolie Maatschappij Suriname heeft aangegeven dat er vóór 2027 geen offshore olieproductie in Suriname zal zijn. Dit komt voort uit een aantal factoren die uit de huidige exploratiefase naar vo...

Maandag heeft de Hakrinbank zijn 85-jarig bestaan gevierd. Rafiek Sheorajpanday, algemeen directeur van de bank benadrukt dat de  financiële instelling nog steeds zoveel mogelijk mensen wil bereiken met haar diensten. Daarom is er een nieuwere vorm van mopé gelanceerd. Zelfs zij die geen cliënt zijn van de bank, kunnen er gebruik van maken.

“Financiёle toegang is met de Mopé-debitcard en de uitbreiding van de Mopé-wallet nu binnen handbereik”, zegt de directeur. De dienst heeft nu een debitpas om zaken te doen met alle lokale banken, waarmee men vooral mikt op de mensen van het binnenland. Men is nu bezig met het toegankelijker maken van mopé door voorlichting, maar ook het verspreiden van ATM’s voor cash.

De bank wil na 85 jaar meer bereiken in de samenleving. Het voornaamste doel van 1936 namelijk het bereiken van de Surinaamse ondernemers met financiёle diensten is goed gelukt. “We zijn flink gegroeid, hebben een sterke positie in diverse sectoren en hebben bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van vele bedrijven”, vind hij toch.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHakrinbank is 85 jaar