zondag 1 oktober 2023
37.7 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
4
(1)

Hakrinbank biedt lagere rentes voor renovatie vakantieoorden

lees ook ...

Verkoold lichaam gevonden na brand in loods

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft in de avond van donderdag 28 september 2023, na een brandmelding aan de Powisistraat het verkoolde lichaam van vermoedelijk de 50-jarige L.S van Chinese kom...

De Hakrinbank N.V. heeft op 30 mei 2022, een Memorandum of Understanding (MoU) getekend met het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), de Federatie van Para Plantages (FPP) en de Suriname Hospitality & Tourism Association (SHATA) in het kader van herstel en ontwikkeling van de toerisme- en recreatiesector, in het bijzonder de Para-oorden. 

Behalve financieringsopties voor herstel en uitbreiding van de Para-oorden, biedt de Hakrinbank via het web-portaal SuCation ook gemak en verbetering ten aanzien van toegang, promotie, boekings- en betalingsmogelijkheden op elk moment van de dag. CEO van de Hakrinbank, Rafiek Sheorajpanday, gaf aan dat de Hakrinbank vanuit haar sociaal-maatschappelijke rol erop gericht is, een bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkeling van diverse sectoren waaronder toerisme.

De CEO gaf aan dat met de ondertekening van de MoU de Hakrinbank zich committeert om in samenwerking, bijzondere aandacht te schenken aan de ontwikkeling van de toerisme- en recreatiesector. Hierbij biedt zij speciale kredieten aan tot een gemaximeerd bedrag per recreatieoord, waarbij de tarieven zijn verlaagd en de criteria zijn aangepast.

Daarnaast biedt de Hakrinbank met het web-portaal SuCation, een klantgerichte innovatieve kostenbesparende oplossing. De consument kan zijn reservering of boeking vooraf online doen, waardoor hij is verzekerd van een plek bij zijn favoriete recreatieoord(en). Het reserveren en/of boeken kan via www.sucation.sr, op elk gewenst moment van de dag vanuit elke locatie. De betaling kan heel gemakkelijk online, onder andere met Mopé. De eerste boeking werd door president Santokhi gedaan, na de ondertekening van de MoU.

De Hakrinbank is in haar beleid onder andere erop gericht om alle Surinamers toegang te geven tot financiële diensten oftewel ‘financial inclusion’. De mobiele applicatie Mopé, met de Mopé debit card, is hiervan het ultieme voorbeeld. Met SuCation, een niet-financiële dienst, draagt de Hakrinbank bij aan de invulling van haar sociaal-maatschappelijke rol. Tevens draagt zij bij aan gemak en efficiëntie voor zowel consument als ondernemer. SuCation biedt een totaalpakket van online recreatie-aanbod, reservering, boeking en betaling met Mopé.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameHakrinbank biedt lagere rentes voor renovatie vakantieoorden