woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Guyanese ambassadeur en minister Kuldipsingh bekijken business mogelijkheden

lees ook ...

Nurmohamed legt nadruk op innovatie en veerkracht bij Caribb...

Het Caribbean Urban Forum 2023 (CUF 2023) vond dit jaar plaats in Suriname, in de Royal Ballroom van Hotel Torarica. Het hoofdthema van CUF 2023 was "Verbetering van veerkracht en duurzaamheid door in...

De ambassadeur van Guyana en de minister van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ), Rishma Kuldipsingh, hebben tijdens een dialoog op 27 maart 2023 de mogelijkheden voor samenwerking tussen Suriname en Guyana besproken. Het doel van het bezoek was het versterken van de banden tussen de twee landen en het creëren van gezamenlijke business kansen.

De ambassadeur benadrukte het belang van het ministerie van EZ voor het zakendoen en de aanwezigheid van investeerders uit Guyana die uitkijken naar mogelijkheden in Suriname. De bewindsvrouw was onder de indruk van het bezoek en de groei van Guyana, en benadrukte het belang van samenwerking in de oil-and-gas industrie.

Het ministerie van EZ streeft ernaar om ondernemerschap te stimuleren en export te bevorderen, en de exporteur beurs van 8 december 2022 was een groot succes. Het ministerie werkt eraan om de beurs te herhalen en kijkt uit naar een gezonde samenwerking met de ambassadeur van Guyana.

Deze dialoog tussen Suriname en Guyana toont de bereidheid van beide landen om samen te werken en gezamenlijke business mogelijkheden te creëren. Het is een belangrijke stap in de richting van economische ontwikkeling en groei voor beide landen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGuyanese ambassadeur en minister Kuldipsingh bekijken business mogelijkheden