dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
0
(0)

Gurudev Sri Sri Ravi Shankar ziet president Santokhi als dynamische leider

lees ook ...

Nieuw toeristisch perspectief: China schrapt visumplicht voo...

China heeft aangekondigd dat mensen met een Nederlands paspoort tijdelijk vrijgesteld worden van de visumplicht. Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken kunnen Nederlanders gedurende een...

Gurudev Sri Sri Ravi Shankar heeft president Chandrikapersad Santokhi en first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, zaterdag, ontvangen in het Art of Living centrum in Los Angeles. Het presidentieel echtpaar werd vergezeld door de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), Albert Ramdin. President Santokhi wordt volgens Gurudev gezien als een visionaire en dynamische leider.

Gurudev gaf zijn zegeningen en beste wensen aan de president voor het voorzitterschap van Caricom, welke hij per 1 juli 2022 zal bekleden.

President Santokhi en Sri Sri Ravi Shankar. Foto: Kabinet van de President

Op 2 juni heeft president Santokhi een werkgroep geïnstalleerd in verband met het bezoek van Sri Sri Ravi Shankar aan Suriname. De presidentiële werkgroep ‘Guruji Shri Ravi Shankar’ zal het programma coördineren bij de aankomst van de vredesprediker op 14 juli aanstaande.

Sri Sri Ravi Shankar is een vredesprediker en spiritueel leider van wereldformaat. Hij zal ook in Suriname de vredesfakkel aansteken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGurudev Sri Sri Ravi Shankar ziet president Santokhi als dynamische leider