donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
0
(0)

Gurudev Sri Sri Ravi Shankar ziet president Santokhi als dynamische leider

lees ook ...

Saramaccaanse en Inheemse organisaties dienen klacht in bij ...

De Vereniging van Saamaka gezagdragers en het samenwerkingsverband KAMPOS van Tribale volken in Suriname, hebben op grond van de Grondwet, Artikel 22 en de wet Bosbeheer 1992, Artikel 44, door middel ...

Gurudev Sri Sri Ravi Shankar heeft president Chandrikapersad Santokhi en first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry, zaterdag, ontvangen in het Art of Living centrum in Los Angeles. Het presidentieel echtpaar werd vergezeld door de minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), Albert Ramdin. President Santokhi wordt volgens Gurudev gezien als een visionaire en dynamische leider.

Gurudev gaf zijn zegeningen en beste wensen aan de president voor het voorzitterschap van Caricom, welke hij per 1 juli 2022 zal bekleden.

President Santokhi en Sri Sri Ravi Shankar. Foto: Kabinet van de President

Op 2 juni heeft president Santokhi een werkgroep geïnstalleerd in verband met het bezoek van Sri Sri Ravi Shankar aan Suriname. De presidentiële werkgroep ‘Guruji Shri Ravi Shankar’ zal het programma coördineren bij de aankomst van de vredesprediker op 14 juli aanstaande.

Sri Sri Ravi Shankar is een vredesprediker en spiritueel leider van wereldformaat. Hij zal ook in Suriname de vredesfakkel aansteken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGurudev Sri Sri Ravi Shankar ziet president Santokhi als dynamische leider