maandag 11 december 2023
26.1 C
Paramaribo
9.7 C
Amsterdam
0
(0)

Grote wegomlegging uitgangscentrum opgeheven

lees ook ...

Kassasysteem EBS, tijdelijk uitgevallen

Door een storing in het klantinformatiesysteem van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS),  zijn enkele diensten tijdelijk uitgevallen. zo is het niet mogelijk om: kasbetalingen en andere contante tr...

De grote wegomleggingen in de binnenstad hebben voor enorme files gezorgd. Dit heeft ertoe geleid dat sommige automobilisten ook grotere omwegen hebben gemaakt, waardoor zij ook meer hebben uitgegeven aan brandstof. Velen hebben geklaagd, omdat de brandstofprijzen in de voorbije periode enorm zijn gestegen. Intussen heeft het Korps Politie Suriname (KPS) bekendgemaakt dat de grote wegomlegging van het uitgaanscentrum is opgeheven. Echter blijven de wegomleggingen voorlangs Torarica van kracht.

De wegomlegging heeft te maken met de 43ste vergadering van Caricom-staatshoofden en regeringsleiders, waarvan de gasten in die omgeving logeren. Volgens het KPS blijft is de grote wegomlegging van maandag 4 juli opgeheven en de wegen zijn weer opengesteld voor zowel het rijverkeer als voor voetgangers.

De veiligheidszone die ingaande zaterdag 2 juli, omstreeks 00.00 uur tot en met donderdag 7 juli in de directe omgeving van Royal Torarica en Hotel Torarica waar de meeste VIP gasten verblijven wordt omgelegd, blijven tot nader order van kracht.

Het betreft in deze de onderstaande wegomleggingen:
• Mr. Rietbergplein – Sommelsdijckstraat
• Kleine Waterstraat – Van Roseveltkade of tot de H. Arronstraat – Grote Combéweg.

De politie meldt dat er een extra afsluiting is ter voorkoming dat men in de verboden richting naar de Kleine Waterstraat
rijdt:
– Grote Combéweg – Van Roseveltkade
– Kleine Dwarsweg – Leemsteeg
Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en de bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrote wegomlegging uitgangscentrum opgeheven