maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

Grote wasbeurt voor markten in Paramaribo-Centrum

lees ook ...

Erlan Sleur wil gezond regenwoud voor Inheemsen en de wereld...

Milieuactivist Erlan Sleur vraagt aanpak vanuit de overheid om bedreigingen van grondgebieden van inheemsen tegen te gaan en om het Surinaamse milieu te beschermen, In dit kader heeft hij op 08 august...

De Vreedzaammarkt in Paramaribo-Centrum heeft na jaren een grondige wasbeurt gekregen. Dit is ook het geval geweest bij de Centrale Markt van Paramaribo (CMP), die vorige week de schoonmaakbeurt heeft gehad. De openbare markten zijn sinds de uitbraak van de derde golf van het Covid-19-virus gesloten.

In afwachting op het besluit van de regering om de openbare markten te heropenen ondergaan deze een onderhoudsbeurt, zegt marktmeester Aniel Dhanai. “Voordat de Centrale Markt weer opengaat, was het noodzaak dat de markt eerst grondig gewassen wordt. Het grondig wassen van de markt is een handeling welke om de drie maanden moet geschieden. Echter gebeurde dat niet altijd op tijd,” zegt Dhanai.

De marktmeester richt een speciaal woord van dank aan het Korps Brandweer Suriname, Directoraat Openbaar Groen & Afvalbeheer van het ministerie van Openbare Werken en districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noordoost en zijn team op de markten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrote wasbeurt voor markten in Paramaribo-Centrum