zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

Grote wasbeurt voor markten in Paramaribo-Centrum

lees ook ...

Buitenlandse vertegenwoordigingen in Suriname geïnformeerd o...

Hoe de door hen betaalde belasting toegevoegde waarde (btw) terug te krijgen is een van de issues geweest, die vrijdag door de Belastingdienst Suriname is besproken met buitenlandse vertegenwoordiging...

De Vreedzaammarkt in Paramaribo-Centrum heeft na jaren een grondige wasbeurt gekregen. Dit is ook het geval geweest bij de Centrale Markt van Paramaribo (CMP), die vorige week de schoonmaakbeurt heeft gehad. De openbare markten zijn sinds de uitbraak van de derde golf van het Covid-19-virus gesloten.

In afwachting op het besluit van de regering om de openbare markten te heropenen ondergaan deze een onderhoudsbeurt, zegt marktmeester Aniel Dhanai. “Voordat de Centrale Markt weer opengaat, was het noodzaak dat de markt eerst grondig gewassen wordt. Het grondig wassen van de markt is een handeling welke om de drie maanden moet geschieden. Echter gebeurde dat niet altijd op tijd,” zegt Dhanai.

De marktmeester richt een speciaal woord van dank aan het Korps Brandweer Suriname, Directoraat Openbaar Groen & Afvalbeheer van het ministerie van Openbare Werken en districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noordoost en zijn team op de markten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrote wasbeurt voor markten in Paramaribo-Centrum