donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

Grote Schoonmaak in verband met Wereld ‘Cleanup Day’

lees ook ...

Goed beheer Nanniezwamp noodzakelijk voor de landbouw

Er is een Eco-hydrologische studie van het Nannizwamp-ecosysteem gedaan door het adviesbureau Environmental Services and Support N.V. (ESS). De bevindingen zijn op 20 maart 2023 gepresenteerd in de ve...

In verband met World Cleanup Day op 18 september 2021 hebben wereldwijd meer dan 20 miljoen mensen in 180 landen zich verenigt om als vrijwilliger en partners samen onze omgeving te ontdoen van afval. Het gaat om het opruimen van zwerfvuil en onbeheerd afval in onze woonomgevingen, straten, kanalen, rivieren en lozingen.

In het bestuursressort Wanica Noord -West hebben de bestuursdienst van verschillende ressorten, de afdeling milieu en gezondheidsdienst samen met de DNA-, districtsraad en ressortsraadsleden meegedaan aan deze Clean Up evenement. Leden van stg. Djiewan djoti hebben ook geparticipeerd.

Stg. Support Recycling Suriname (SuReSur) is de mede organisator van dit evenement in Suriname. Districtcommissaris Suraksha Hirasingh is zeer tevreden met de opkomst en de bereidwilligheid voor participatie en spreekt de hoop uit dat er vaker dit soort initiatieven worden ondernomen door buurtorganisaties en burgers zodat we ten allen tijde een schoon en prachtig milieu en omgeving hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrote Schoonmaak in verband met Wereld 'Cleanup Day'