dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
0
(0)

Grote Schoonmaak in verband met Wereld ‘Cleanup Day’

lees ook ...

Waterkant krijgt pakslaag van lezers om Fakenieuws

De nieuws site Waterkant heeft 'pakslaag' gekregen van de lezers op FB voor het uitgebreid wijden van een artikel, aan het beschuldigen van Culturu.com van het verspreiden van fake nieuws. Waterkant m...

In verband met World Cleanup Day op 18 september 2021 hebben wereldwijd meer dan 20 miljoen mensen in 180 landen zich verenigt om als vrijwilliger en partners samen onze omgeving te ontdoen van afval. Het gaat om het opruimen van zwerfvuil en onbeheerd afval in onze woonomgevingen, straten, kanalen, rivieren en lozingen.

In het bestuursressort Wanica Noord -West hebben de bestuursdienst van verschillende ressorten, de afdeling milieu en gezondheidsdienst samen met de DNA-, districtsraad en ressortsraadsleden meegedaan aan deze Clean Up evenement. Leden van stg. Djiewan djoti hebben ook geparticipeerd.

Stg. Support Recycling Suriname (SuReSur) is de mede organisator van dit evenement in Suriname. Districtcommissaris Suraksha Hirasingh is zeer tevreden met de opkomst en de bereidwilligheid voor participatie en spreekt de hoop uit dat er vaker dit soort initiatieven worden ondernomen door buurtorganisaties en burgers zodat we ten allen tijde een schoon en prachtig milieu en omgeving hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrote Schoonmaak in verband met Wereld 'Cleanup Day'