maandag 15 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
0
(0)

Grote brandstoftank voor Openbare Werken Nickerie

lees ook ...

Santhoki rondgeleid in ‘Forbidden City’

De Surinaamse president mocht op 13 april 2024 naar de historische binnenstad van Beijing. Hij werd rondgeleid in de zogeheten ‘Forbidden City’ als onderdeel van het staatsbezoek aan China. Een iconis...

De dependance van het ministerie van Openbare Werken (OW) in Nickerie heeft een brandstoftank ontvangen. Deze is beschikbaar gesteld door het directoraat Onderzoek en Dienstverlening (O&D). In Nickerie worden er door OW verschillende reguliere werkzaamheden uitgevoerd waar naast dieselmachines en dienstvoertuigen eveneens benzinemotoren aanwezig zijn.

In verband met de landelijke aanpak van verschillende infrastructurele werken was het ook nodig om de dependance in Nickerie ook te voorzien van een ruime brandstoftank. Het is volgens OW ook erg belangrijk brandstof voor onder meer machines en dienstvoertuigen te allen tijde aanwezig is, zodat de werkuitvoering niet vertraagt.

OW-minister Riad Nurmohamed heeft tijdens zijn werkbezoek aan alle districten steeds aangegeven dat het ministerie niet een is dat slechts in Paramaribo werken aan het uitvoeren is, maar landelijk werkt dus voor de totale Surinaamse gemeenschap. Daarom is het van essentieel belang dat naast dienstauto’s, zowel materiaal als materieel voortdurend beschikbaar blijven om diensten op een correcte en structurele wijze uit te kunnen voeren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrote brandstoftank voor Openbare Werken Nickerie